top of page
Zoeken

De Jazzmaster Face 2 Face III vormt een nieuw hoofdstuk van technisch meesterschap.

De Jazzmaster Face 2 Face-collectie wordt uitgebreid met een gelimiteerde editie van 999 horloges voorzien van een inventieve omkeerbare kast.

De Jazzmaster Face 2 Face-collectie staat bekend als de lijn met een van de opvallendste complicatiehorloges van Hamilton en verwelkomt voor de derde keer een gelimiteerde oplage van 999 geavanceerde horloges. De nieuwe Jazzmaster Face 2 Face III, voorzien van een ronde, roterende 44mm horlogekast en een bruinleren band met patina-look, is een geminimaliseerde interpretatie van de inventieve omkeerbare horlogekast. Het horloge beschikt over twee opvallende wijzerplaten: de een geeft de tijd weer en is voorzien van chronograaffuncties, de ander is uitgerust met verschillende meetschalen en een skeleton-uurwerk. Een voorliefde voor chronograafhorloges met een bijzonder uiterlijk? De hoofdwijzerplaat van de Jazzmaster Face 2 Face III beschikt over drie overlappende chronograaftellers die de verstreken uren, minuten en seconden bijhouden, terwijl de tijd wordt weergegeven op de buitenste ring.


Draai de kast om en ontdek het geskeletonneerde ontwerp van de tweede wijzerplaat dat een kijkje biedt op het automatische chronograafuurwerk H-41 met een gangreserve van 60 uur. De Jazzmaster Face 2 Face III is voorzien van een tachymeter- en pulsometerschaal die ideaal zijn voor actieve mensen om hun snelheid te meten en hun polsslag bij te houden. Twee horloges in één? Met zijn dubbelzijdige wijzerplaat wijkt de Jazzmaster Face 2 Face III af van de gebaande paden en combineert het horloge originele innovatie met een meer traditioneel horlogeontwerp. Kies voor dubbelzijdige uitmuntendheid met de omkeerbare Jazzmaster Face 2 Face III.

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page