JUWELEN COLLECTIE

Eternal Treasures

Juwelier Vandermarliere gaat al generaties lang op zoek naar de meest kwalitatieve
juwelen om deze aan te bieden aan de klant. Hiervoor opteren we minimum 18K zuiverheid.

clioro-collier-003-768x1024.jpg

CLIORO


Vakmanschap, innovatieve creativiteit en een consequent marketingplan zijn de ingrediënten voor het succes van Clioro. Trendbepalende en onderscheidende ontwerpen aangevuld met tijdloze klassiekers, gekruid met een vleugje 'Dolce Vita' beschrijft de kracht van CLIORO het best. De CLIORO-collectie bestaat uit een uitgebreide reeks van exclusieve kettingen, armbanden, armbanden en oorbellen.


Elk stuk is handgemaakt en uniek met oog voor detail. Zo zijn alle CLIORO-juwelen vervaardigd uit de meest kostbare materialen die beschikbaar zijn, zoals diamanten en goud. Bij CLIORO verenigen hooggekwalificeerde specialisten, traditioneel vakmanschap met de nieuwste technologieën.

download.png
Ring.jpg

VENDÔME

De juwelencreaties van het Franse Ligne Vendôme komen tot stand rond de gekende Parijse Place Vendôme.

Hun juwelencollecties zijn Frans geïnspireerd en beïnvloed door gekende juwelenhuizen. Ligne Vendôme zal vaak de natuur hanteren als inspiratiebron, zo vinden we vaak bloemen en dieren terug in hun ontwerpen.


Hun creaties worden door een team van designers goed overdacht en herwerkt zodat het ontworpen juweel, met de juiste lichtheid en harmonie in zijn welvingen, de elegantie en het raffinement nog meer benadrukken.
Laat u verrassen door het verfijnd zetwerk en exclusief design dat deze collectie te bieden heeft.