057/20.03.83

MAVERICK COLLECTION

De Maverick Collection biedt de perfecte mix van elegantie en functionaliteit. Door het combineren van quartz of automatisch uurwerk, roestvrijstalen kast en saffierglas, zijn de horloges van Maverick klaar om u overal te volgen. Dus of u nu op weg bent naar kantoor, de bergen of een elegant etentje, de Maverick staat aan uw kant.

Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.

ALLIANCE COLLECTION

De Alliance Collection is het sterke, stille type. Het vliegt onder de radar en het maakt nooit gedoe. Maar wanneer u van dichterbij kijkt, vindt u details die volledig vertrouwen onder de oppervlakte onthullen. Op de meest elegante manier is deze collectie een mix van het allerbeste van het ontwerp, de technologie en de kwaliteit van Victorinox.

Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.

AIRBOS COLLECTION

Met betrouwbaarheid en precisie in het achterhoofd hebben we de Mechanische Chronograph-collectie van AirBoss ontworpen. Het is geïnspireerd door de feitelijke Air Boss, de aftellingcommandant van een vliegdekschip. Hij bepaalt elke start- en landingsduur, een taak die uiterst nauwkeurig moet zijn. En dat is precies wat u van uw AirBoss-horloge mag verwachten.

Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.

I.N.O.X PROFESSIONAL DIVER

Een gecertificeerd duikhorloge dat voldoet aan de strenge NIHS 92-11 Zwitserse horlogewaarstanden, de I.N.O.X. Professional Diver overtreft aanzienlijk de vereiste criteria. Het heeft een totaal van 130 tests doorstaan ​​die specifiek zijn ontwikkeld om weerstand en functionaliteit te garanderen. Deze tests bevestigen de onberispelijke degelijkheid en het vermogen van de I.N.O.X. om aan de vitale behoeften van professionele duikers te voldoen.

Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.