Fenix 6, 6S & 6X

De Fenix 6 komt in 3 formaten. De kleinste variant is de Fenix 6S. Dit horloge heeft een 1.2 inch scherm en 64 MB geheugen. Vanwege het kleinere formaat is deze geschikter voor de vrouwenpols. De middelgrote 6 variant heeft evenveel geheugen, maar een groter scherm van 1.3 inch. De Fenix 6X komt alleen in een PRO versie en is met een 1.4 inch scherm de grootste van de 3. Deze heeft een stuk meer geheugen, 32 GB, en de batterijduur is langer. Tot 21 dagen in smartwatch en 60 uur in gps modus.

Fenix 6 SOLAR

Met de Garmin Fenix 6 Solar houd jij je gezondheid continu in de gaten. Dankzij de solar techniek in het scherm van het sporthorloge gaat de batterij tot wel 24 dagen mee. De smartwatch houdt al jouw activiteiten voor je bij. Zo bekijk jij je hardloopdynamica, maximale zuurstofopname en hersteladvies. Het horloge is ook geschikt voor outdoor-avonturiers dankzij de ingebouwde gps sensor. Of je nu wandelt in het bos of bergen beklimt, Garmin Fenix 6 Solar wijst je de weg.

Vivoactive 4

Waak over je gezondheid met verbeter deze met de Garmin Vivoactive 4. Naast standaard gegevens meet het ook je fitnessleeftijd aan de hand van een VO2 max meting. Het horloge maakt sporten en gezonder leven gemakkelijk met meer dan 20 sportapps en geanimeerde workouts voor onder andere cardio, kracht en yoga. Bekijk hoe jouw lichaam zich houdt tijdens een zware training door te kijken naar je hartslag, ademhalingen per minuut en zuurstofniveau. Voor motivatie tijdens het sporten luister je naar muziek die je vooraf downloadt via Spotify, Amazon Music of Deezer. Handig, want nu laat je jouw telefoon veilig thuis. De batterij gaat tot 8 dagen mee in smartwatchmodus en 6 uur met gps en muziek aan.

Venu

Met de Garmin Venu heb jij jouw trainingspartner altijd bij de hand. Dankzij geanimeerde workouts voor onder andere cardio, yoga en pilates voer je al je oefeningen op de juiste manier uit. Het sporthorloge geeft inzicht in je gezondheid door de hele dag je ademhalingsfrequentie en stressniveau te meten. Omdat je met de Venu navigeert, contactloos betaalt en je eigen muziek luistert, laat je je smartphone en portemonnee veilig thuis tijdens het sporten.