top of page

UURWERKEN COLLECTIE

Watches are the only jewelry men can wear, unless you're Mr. T.

TISSOT

Tissot, met zijn kenmerkende 'Innovators by Tradition', is baanbrekend vakmanschap en innovatie sinds de oprichting in 1853. Tissot is tegenwoordig lid van de Swatch Group, 's werelds grootste producent en distributeur van horloges. Het bedrijf is gehuisvest in de Zwitserse horlogestad Le Locle in het Jura-gebergte, maar is nu ook aanwezig in 160 landen wereldwijd.

Tissot-T0636101603800-Tradition-Watch-Re
Top-10-victorinox-swiss-army-watches-for

VICTORINOX

Het merk Victorinox verwierf bekendheid na de Tweede Wereldoorlog toen Amerikaanse soldaten terugkeerden naar huis met een Zwitsers zakmes op zak. Sinds 1989 produceert Victorinox ook horloges, gebaseerd op dezelfde principes als die van het zakmes: kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit, innovatie en een typisch ontwerp.

HAMILTON

De geschiedenis van Hamilton is een 120 jaar lange, indrukwekkende reis van Lancaster in Amerika naar Biel,
de internationale horlogehoofdstad in Zwitserland.
Vandaag de dag is de pioniersrol die Hamilton in de luchtvaartwereld, de filmindustrie, maar ook in de ontwikkeling van digitale en elektrische technologieën speelt, een duidelijke inspiratiebron voor de horlogecollectie.

Hamilton_Khaki_Field_Titanium_H70545540_Lifestyle_1_12782.jpg
Gucci-Bamboo.jpg3.jpg

GUCCI

Gucci-horloges staan garant voor stijl, vakmanschap en technologie. De designs zijn altijd uniek van karakter en worden continu geïnspireerd door de modetrends. De collecties bestaan uit verschillende materialen, maten en kleuren wijzerplaat.

GARMIN

Garmin staat al jarengelang gekend voor hun GPS systemen. Sinds enkele jaren is Garmin een gerenommeerde referentie binnen het smartwatch segment. Garmin speelt in op de technologische evolutie door elektronica te verwerken in een klassieke vorm.

Garmin heeft verschillende collecties waaronder de Fenix , Vivoactive en de Venu lijn. Voor ieder wat wil! Zowel voor de fanatieke sporter als voor de gelegenheidssporter. 

Knipsel.PNG
17468-22GO_porte.jpg

HERBELIN

n 2020 maakt Pierre-Michel Herbelin plaats voor zijn jonge partners in wie hij al zijn vertrouwen stelt om het gezinsavontuur voort te zetten: Maxime en Mathieu Herbelin, kleinzonen van de oprichter, en twee dierbare leden van de "Herbelin-familie" Cédric Gomez-Montiel en Benjamin Theurillat.

 

Samen zijn ze klaar om de uitdaging aan te gaan om dit historische juweel van de Franse horlogemakerij gedurende 3 generaties te ontwikkelen.

bottom of page