UURWERKEN COLLECTIE

Watches are the only jewelry men can wear, unless you're Mr. T.

TISSOT

Tissot, met zijn kenmerkende 'Innovators by Tradition', is baanbrekend vakmanschap en innovatie sinds de oprichting in 1853. Tissot is tegenwoordig lid van de Swatch Group, 's werelds grootste producent en distributeur van horloges. Het bedrijf is gehuisvest in de Zwitserse horlogestad Le Locle in het Jura-gebergte, maar is nu ook aanwezig in 160 landen wereldwijd.

Tissot-T0636101603800-Tradition-Watch-Re
Top-10-victorinox-swiss-army-watches-for

VICTORINOX

Het merk Victorinox verwierf bekendheid na de Tweede Wereldoorlog toen Amerikaanse soldaten terugkeerden naar huis met een Zwitsers zakmes op zak. Sinds 1989 produceert Victorinox ook horloges, gebaseerd op dezelfde principes als die van het zakmes: kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit, innovatie en een typisch ontwerp.

HAMILTON

De geschiedenis van Hamilton is een 120 jaar lange, indrukwekkende reis van Lancaster in Amerika naar Biel,
de internationale horlogehoofdstad in Zwitserland.
Vandaag de dag is de pioniersrol die Hamilton in de luchtvaartwereld, de filmindustrie, maar ook in de ontwikkeling van digitale en elektrische technologieën speelt, een duidelijke inspiratiebron voor de horlogecollectie.

Naamloos.png
Gucci-Bamboo.jpg3.jpg

GUCCI

Gucci-horloges staan garant voor stijl, vakmanschap en technologie. De designs zijn altijd uniek van karakter en worden continu geïnspireerd door de modetrends. De collecties bestaan uit verschillende materialen, maten en kleuren wijzerplaat.

ARMANI

Giorgio Armani ontwerpt voor mannen en vrouwen met een moderne lifestyle, die ervan houden zich op verfijnde manier sportief en informeel te kleden. Zo ook de “Emporio Armani Orologio”; de horlogecollectie van het Italiaanse merk. De Armani horloges zijn modern en sportief, gemaakt van de beste materialen, maar gebaseerd op klassieke vormen – allemaal eigenschappen die ook in de verschillende collecties terugkomen.

Naamloos.png

057/20.03.83

©2019 by Juwelier Vandermarliere. Proudly created with Wix.com