GOLD COLLECTION

Tissot staat bekend om zijn missie "Goudwaarde tegen zilverprijs". De collectie prachtige gouden horloges is echter het bewijs dat het merk hieraan vasthoudt en dat het niet alleen maar een gezegde is. Deze uurwerken zullen zeker klasse en verfijning toevoegen aan elke collectie van een kenner.

T-TOUCH COLLECTION

Deze creatie was zijn tijd ver vooruit, jaren voordat een smartphone zelfs bestond, en markeerde het begin van zijn altijd succesvolle Tissot Touch-collectie. De dynamische horloges integreren een touchscreen-kristal, dat de interactieve cockpit is van de verschillende functies van de horloges. Sinds de introductie is het assortiment voortdurend geëvolueerd, waardoor het zijn innovatieve leiderschap heeft versterkt door nieuwe functies en ontwerpen, met dynamische en stijlvolle materialen en nu een echt icoon is geworden.

T-SPORT COLLECTION

De vele partnerschappen van Tissot in de sportwereld zijn een bron van inspiratie. De horloges uit de Tissot T-Sport Collection hebben alles wat je in een sporthorloge wilt; ze zijn precies, eigentijds en stijlvol.

SPECIAL COLLECTIONS

Tissot eert zijn vele partnerschappen graag door toegewijde horloges te maken voor de evenementen, sporten en ambassadeurs waaraan het is gekoppeld. de horloges zijn snel verzamelobjecten geworden.

CLASSIC COLLECTION

Tissot koestert de schoonheid en emotionaliteit van klassieke horloges, vooral mechanische horloges met een kloppend hart. het fijne vakmanschap dat erin wordt gestopt, is een zeer gewaardeerde functie. Tissot streeft ernaar om altijd nauwkeurigheid en kwaliteit te bieden door middel van uurwerken met een eeuwige stijl zoals die in deze collectie. Deze horloges weerspiegelen de hele Zwitserse horloge-industrie, ook bekend om zijn precisie en timing.

T-LADY COLLECTION

De horloges in deze collectie zijn gewijd aan vrouwen die in contact staan ​​met mode, die op zoek zijn naar een uurwerk om bij elke gelegenheid te dragen. Ze weerspiegelen de huidige trends met hun kleur, materiaal en stijl, ter illustratie van een hedendaagse levensstijl.