057/20.03.83

DIAMANTISSIMA

Het horloge van Diamantissima heeft het kenmerkende Diamant-patroon dat in de kast is geëtst. Hetzelfde motief wordt op de zwarte wijzerplaat weergegeven in een tonale interpretatie om een bedrukt doekeffect over te brengen.

Klik op de afbeelding om meer modellen weer te geven.

G-TIMELESS

Dit horloge is ontworpen met een traditionele gevoeligheid, afgewisseld met codes die geïnspireerd zijn door Gucci's nieuwe esthetiek. Het specifieke ontwerp van de wijzerplaat is uniek Gucci: het toont huismotieven, inclusief de bij, de ster en het hart, evenals typische elementen die meestal op de achterkant van de behuizing te vinden zijn.

Klik op de afbeelding om meer modellen weer te geven.

GUCCI DIVE

Voor Cruise 2019 combineert de Gucci Dive het casual uiterlijk van een rubberen band met reliëf met reliëf en een symbolisch motief van het huis - de katachtige hoofdomlijsting met een geelgouden PVD-kast.

Klik op de afbeelding om meer modellen weer te geven.

VINTAGE WEB

Voor het eerst ontwikkeld door Gucci in de jaren 1950, blijft het web hulde brengen aan de wortels van het huis. Het streepmotief is nieuw leven ingeblazen met een moderne interpretatie, gepresenteerd op een harsarmband. De skeletkiezer geeft een zicht op de uurwerkbeweging.

Klik op de afbeelding om meer modellen weer te geven.