•    Corona Update

  Juwelier Vandermarliere is enthousiast om u terug te mogen ontvangen in de winkel om u de nodige kwaliteit en service te kunnen bieden. Om dit mogelijk te maken, moeten we bepaalde maatregelen nemen die u hieronder kunt terugvinden.

  • Aan de inkom is ontsmettingsmiddel om de handen te ontsmetten.

  • We voorzien plexi schermen om een velig contact te kunnen garanderen tussen de klant en onszelf.

  • Alle artikelen worden voor en na het passen/herstellen ontsmet.

  • We werken steeds met handschoenen om maximale hygiëne te garanderen.

  • Maximaal 3 personen toegelaten in de winkel om de regels van social distancing te kunnen garanderen.

 •  Lancering Webshop     Vandermarliere         Geschenken

  De geschiedenis van Vandermarliere geschenken gaat terug tot 1958 toen Lucien Vandermarliere besloot om buiten juwelen en horloges, ook hoogwaardige geschenkartikelen wou aanbieden.
  Hiervoor nam hij contact op met het toonaangevend bedrijf op vlak van geschenkartikelen, Christofle Paris.

  Hij opende een nieuwe fysieke winkel op de Grote Markt te Ieper in 1961. Deze winkel verhuisde in 2003 naar 'D hondstraat 1, gelegen aan de juwelierszaak. In 2014 werd besloten de geschenkwinkel te 
  integreren in de juwelierszaak op de Grote Markt te Ieper.

   Christofle staat synoniem voor de kunst van het goe leven. Deze ''The Art of Living' is inderdaad een kunst. Dat van het uitvinden van een universum, gewoon genieten van het decoreren van een huis, een tafel dekken,
  het goede en het mooie delen, het geluk van elk moment cultiveren ...

  In 2020 werd besloten om de geschenkartikel winkel een nieuw leven in te blazen via een webshop. De webshop ging actief op juni 2020.

 •   Lancering 
    Moederdag Specials!

  Naar aanleiding van Moederdag voorziet Juwelier Vandermarliere een aangepaste regeling met betrekking tot bestellen & leveren van de gekozen artikels.

  Voor Moederdag biedt Juwelier Vandermarliere u de mogelijkheid om online een artikel naar keuze te bestellen die we vervolgens persoonlijk komen leveren aan huis!

  Hiervoor hebben we speciaal een pagina ontworpen 'Moederdag Specials' die je in de menu hierboven kan terugvinden. Ook alle juwelen in de etalage zijn te bestellen. 

  Hoe werkt het? 

  U neemt een foto van het artikel die u wenst te bestellen en stuurt dit door naar info@vandermarlierejuwelen.be en wij nemen vervolgens contact op met u.

  Na bevestiging van betaling komen wij uw geschenk verpakt afgeven op uw thuislocatie met oog voor de maatregelen omtrent social distancing.

 • Juwelier Vandermarliere   door de jaren heen

  Juwelier Vandermarliere staat sinds de opstart in 1871 garant voor kwaliteit & service. 

  Het was August Vandermarliere die gefascineerd geraakte door klokken bij broeder Jakobus, pater in de Abdij van Westvleteren. Daar leerde hij de motoriek van een klok en begon deze te herstellen. 

  In 1903 opende hij een winkel in Oostvleteren die hij samen met vrouwlief uitbaatte. 

  Vervolgens begon de oudste zoon, Maurice Vandermarliere een winkel in de Menestraat te Ieper. In 1932 verhuisde hij de winkel naar de Grote Markt 29 te Ieper waar Lucien Vandermarliere de zaak overnam in 1988.

  Tenslotte nam Yves Vandermarliere, zoon van Lucien de winkel over in 1988 en trok enkele topmerken aan zoals Hamilton, Tissot & Gucci.

  Op 5 Mei 2020 werd de webshop van Vandermarliere geschenken gelanceerd.