Intra_Matic_HP_Banner_2.jpg

KHAKI AVIATION

Bent u op zoek naar het perfecte Zwitserse pilotenhorloge? Met onze prestigieuze traditie van dienstverlening aan de vliegende gemeenschap zijn Hamilton Aviator-horloges betrouwbaar en hebben ze een reputatie van nauwkeurigheid. Of u nu op zoek bent naar een automatisch horloge, GMT-horloge of pilot-chronograaf, u vindt het ideale horloge in onze collectie precieze uurwerken gemaakt voor professionele piloten. Avontuur ontmoet nauwkeurigheid in onze Khaki Aviation-horloges.

Klik op de afbeelding om meer modellen weer te geven

KHAKI FIELD

Ben je op zoek naar het ideale militaire horloge? De Khaki Field-collectie bevat klassieke horloges in legerstijl die in de loop van de tijd zijn uitgeprobeerd en getest. Robuust, robuust en veerkrachtig, ze zijn klaar voor buiten en kunnen concurreren met de beste sporthorloges die er zijn. Gebouwd voor avonturiers van het leven, ze zijn gegarandeerd gelijk aan uw behoeften in het veld.

Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.

JAZZMEISTER

Ben je geïnteresseerd in moderne, moderne horloges? Als dat zo is, welkom in de Jazzmaster-collectie. Gebaseerd op Hamilton's lange geschiedenis en traditie van het produceren van hoogwaardige dames- en herenhorloges, biedt de Jazzmaster een verfijnde look voor diegenen die genieten van de fijnere dingen in het leven. Hoogwaardig vakmanschap is een kenmerk van de Jazzmaster-collectie, waar u het ideale uurwerk vindt voor mijlpaalmomenten en nog veel meer. Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.

Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.

VENTURA

Ben je op zoek naar een iconisch horloge? Durf, baanbrekend en onconventioneel qua ontwerp, de Ventura is een van de meest iconische Hamilton-horloges. 'S Werelds eerste elektrische horloge ziet er vandaag net zo goed uit als in 1957. Driehoekige horloges zijn ongebruikelijk: de Ventura maakte van hen beroemde horloges. Met vintage stijl en charme en de blijvende erfenis van het Elvis-horloge, is deze kenmerkende schat pure Hamilton.

Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.

AMERICAN CLASSIC

Bent u op zoek naar een klassiek horloge? Ontdek onze selectie American Classic-horloges inclusief chronografen en automatische horloges. Deze verzameling horloges van Hamilton is veelzijdig, vertegenwoordigt onze Amerikaanse afkomst en biedt gegarandeerd een model dat past bij uw kenmerkende stijl. Vintage vibes en Hamilton-erfgoed combineren, en bieden een klassieke Amerikaanse stijl in een horloge dat overal te zien is.

Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.

BROADWAY

Bent u op zoek naar een modern Zwitsers horloge? Hamilton's collectie herenhorloges is gemaakt met stijlbewuste mannen in gedachten. Geavanceerde straatstijl voor de moderne metropool wordt geleverd in automatische horloges en quartz-modellen met een reeks bewegingen. Deze eigentijdse horloges zijn gemaakt voor de stad. Interessante kleuren en textuurcombinaties maken deze ideale dag-tot-avond uurwerken.

Klik op de afbeelding om meer modellen te weer te geven.

057/20.03.83

©2019 by Juwelier Vandermarliere. Proudly created with Wix.com